-
Вигляд39
10 хв.
4 порції
Лише кілька кубиків фети надають звичному салату з пекінської капусти зовсім нове звучання. Особливо якщо відтінити смак солодкою консервованою кукурудзою. Раджу посипати салат кунжутом або лляним насінням.
складові
-
Пекінська капуста –
1 качан -
Кукурудза –
1 банку -
Огірки –
2 штуки -
Фета –
200 г -
Оливкова олія –
2 ст.л. -
Насіння льону –
2 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Очистіть огірки та наріжте кубиком.
Подрібніть пекінку, додайте|добавляйте| кукурудзу і перемішайте.
Збризкайте салат оливковою олією. Зверху викладіть кубики фети і посипте насінням льону.
Leave a Review